Дніпропетровщина – національний лідер у вакцинації медиків

На Дніпропетровщині вже зробили щеплення від коронавірусу 5,5 тис медиків. Це найбільше серед регіонів країни. Нині вакцинацію вже проводять і серед працівників нековідних медзакладів. Про це сповістив заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Олексій Григорук.

«Маємо чергову хвилю захворюваності на COVID. Надійний спосіб припинити епід-вакханалію – вакцинація. Нарощуємо її темпи. Регіон вийшов у лідери України за кількістю щеплень серед медпрацівників», – зазначив Олексій Григорук.

До щеплень долучилися і медики нековідних дніпровських лікарень та обласних центрів: лабораторного, громадського здоров’я, лікування залежностей.

Лікарка-початківець Дар’я Моренко проходить інтернатуру в 4-й лікарні Дніпра. Каже, прийшла на щеплення, аби допомогти подолати епідемію. Мріє вільно подорожувати світом. Розуміє: для цього треба швидше досягти колективного імунітету.

«Жодних побоювань перед вакцинацією не відчувала. Щеплення безпечне. Все сучасне. Натомість тепер ризик захворіти значно менший», – поділилася Дар’я Моренко.

Записатися на вакцинацію від COVID-19 можуть і мешканці області. Подати заявку онлайн або телефоном.

Залишити коментар