З вдячністю до лікарів!

В рамках проведення в Україні Місячника боротьби з туберкульозом – “З вдячністю до лікарів!”, подяка працівникам КНП «Синельниківська центральна міська лікарня» Синельниківської міської ради»
лікарям-фтизіатрам – Рябовол Т.А та Райської-Решетняк Т.Я, медичним сестрам Пені Н.М. та Бугаковій Т.П.

Історія одужання від туберкульозу

Мене звуть Іван Андрійович. У 2014 році мені був встановлений діагноз туберкульозу легень. Коли сказали про діагноз – важко було повірити, руки опустилися, не хотілося жити. Тривалий час лікування не давало змоги заробляти, а вдома маленький син. Страшно було заразити дитину, жінку.

Хотілося втекти світ за очі. На себе вже махнув рукою, аби сім’я не постраждала! Завдяки наполегливим та переконливим діям медичного персоналу фтизіатричного кабінету Синельниківської центральної міської лікарні повірив в те, що зможу вилікуватися. Розпочав лікування. Кожного дня приходив за препаратами до фтизіатричного кабінету впродовж 6 місяців.

Весь цей час відчував підтримку зі сторони лікаря-фтизіатра Рябовол Таміли Анатоліївни та медичних сестер Пені Наталії Миколаївни і Бугакової Тамари Петрівни. Вони давали надію і впевненість, що я і моя сім’я не самі, що туберкульоз дійсно виліковний, треба лише мати сили пройти цей шлях повністю. Не зірватись! Саме думка про рідних змусила опанувати себе та завершити лікування. Дякую Тамілі Анатоліївні за чуйність, людяність, професіоналізм!

Навіть по завершенню лікування наше спілкування продовжувалося. Я не тільки для проходження диспансерного огляду міг звернутися до неї, але й при виникненні інших проблем зі здоров’ям. І завжди відчував тепло і лагідність.

Спасибі їй за все!

Залишити коментар